Kövess minket!
  
     

2016 – Milyen az tökéletes esküvő?

2016 – Milyen az tökéletes esküvő?
2016, január 26.

Minden évnek megvannak a maga trendjei az esküvő szempontjából, és a házasodni készülő párok mindig maguk dönthetik el, hogy követni szeretnék-e ezeket az útmutatásokat, vagy egyéni, sajátos módon kívánják megvalósítani a nagy napot. Aktuális cikkünk segítséget nyújt az ifjú jegyeseknek, hogy döntést tudjanak hozni, ők melyik csoportba szeretnének tartozni.

  • A ruha: Az első és legfontosabb szempont az ideális és tökéletes ruha megtalálása. Ez sosem egyszerű eset, azonban a ruhatervezők évről-évre igyekeznek az aktuális ízlésvilághoz igazítani a kollekcióikat. Idén is hódít a csipke és selymesen lágy vonalvezetés, ám a habos-babos ruhák kedvelői is megtalálhatják kedvenceiket, az új fehér azonban jobban hasonlít a krém, a bézs és a gyöngyház színekre.
  • A helyszín: Az esküvői helyszín a második legfontosabb tényező. Idén is előnyben részesülnek a természetességet hirdető, nagy kerthelyiségekkel és zöldövezeti környezettel rendelkező helyszínek, így a szabadtéri esküvő és fedett program is könnyedén megoldható.
  • A díszítés: Az esküvői dekoráció talán a legrugalmasabb mindközül, hiszen minden évben több verzió áll a házasodni készülők számára. Az egyetlen, ami adott, az aktuális év trend színei, melyek idén a türkizkékes és pasztell rózsaszínes árnyalatok.
  • A menü: Az esküvői menüsor szempontjából általában az adott ország hagyományai, illetve a vendégek és az ifjú pár ízlésvilága az, ami a legmeghatározóbb.

Az esküvő lényege azonban minden esetben az, hogy a jegyesek életük legszebb napját élhessék meg. Ehhez persze szükség van egy kiváló esküvő szervező cégre, akik átvállalják a munkálatok nagy részét, ezzel is kímélve a párt a terhektől.
Egy ideális cég rendelkezik a megfelelő esküvői helyszínnel, és biztosítja a dekorációt és a menüsort, hogy a mennyasszonynak és vőlegénynek már csak a ruha kiválasztásával és a vendégek összeírásával kelljen foglalkoznia.

Nálunk mindezen feltételek adottak! Részletesebb információkért keresse fel honlapunkat a www.mifaker.hu oldalon, illetve vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal telefonon, a 06-20/437-9772-es számon, vagy e-mailben, az info@diofa-etterem.hu címen.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
esküvői helyszín
Vidéki stílus + Fővárosi hangulat = Tökéletes esküvő

Előnyben részesíti a vidéki lakodalom stílusát, de a fővároshoz közel szeretné megtartani esküvőjét? Olyan helyszínt keres, ami mindkét célnak eleget...

Close