Kövess minket!
  
     

A tökéletes esküvői dekoráció titka az idei trendek alapján

A tökéletes esküvői dekoráció titka az idei trendek alapján
2016, május 10.

Ki ne álmodozna a nagy napról, mikor minden tökéletesen összeáll, és végre úgy érezhetjük, révbe ért az életünk a nagy Ő-vel? Ám ahhoz, hogy ez a nap valóban hibátlan és kifogástalan lehessen, hosszas előkészületek végtelen sora vár még ránk. A legapróbb részletekig megtervezni egy napot nem egyszerű feladat, de a végeredmény minden ízében kárpótolhat minket. És hogy leegyszerűsítsük a házasulandók dolgát, eláruljuk, idén mely esküvői dekorációs trendek hódítanak.

Mint az élet minden szegmensének, az esküvőnek is vannak bizonyos „szabályai”, melyek persze inkább útmutatásként szolgálnak, mint sem kényszerként. Ezek évről-évre változnak, és a végkifejlet mindig az ifjú pár döntésein alapszik. Nincs ez másként az esküvői dekorációk világában sem. Nézzük tehát, hogy mely stílusok hódítanak manapság!

  • Bohém – Visszanyúlva a ’70-es évek világába, és megragadva a természet szeretetét, a felszabadult világszeretetet, új köntösbe csomagolták a bohém stílust. Minden nyerő, ami természetességet sugároz, tehát a virágok végtelen hada, a világos, természetes színek és a fából, illetve növényekből készült dekorációs elemek.
  • Minimalista – Ugyan sokban hasonlít a bohém vonalhoz, egy arasznyit mégis visszafogottabb esküvői dekoráció. Itt inkább a mérsékletesség az úr. Az egyenes, letisztult vonalak, az egyszerű, mégis esztétikus növénydíszítések, és a lágy színek harmóniája.
  • A rusztikus és a modern világ szerelme – Hagyományos ételek, fából készült dekorációs elemek, modern világítással és evőeszközökkel párosítva? A hatás biztosan nem marad el, ráadásul szabadon szárnyalhat a fantázia!

Ugyan trendek alapján ez a három esküvői dekorációs vonal él idén, mégis fontos, hogy ezekből csak ihletet merítsünk, és saját ízlésünkre igazítva „tálaljuk”. Hogy minden tökéletes lehessen a nagy napon, forduljon hozzánk bizalommal! Látogasson el honlapunkra, a www.mifaker.hu oldalra, és tekintse meg esküvői ajánlatainkat! Kérdés esetén állunk rendelkezésére telefonon, a +36 20 437 9772-es számon, illetve e-mailben az info@diofa-etterem.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
labodegita.hu_16apr
Egy kis szelet boldogság a pálmafák árnyékában

A mediterrán égövben elhelyezkedő országoknak van egy sajátos, összehasonlíthatatlan hangulata. Az állandó meleg, a kellemesen párás levegő, és a csak...

Close