Kövess minket!
  
     

A tökéletes esküvői dekoráció

A tökéletes esküvői dekoráció
2014, november 14.

Az esküvőszervezés során számos kisebb-nagyobb teendő akad és akár önerőből, akár szakember segítségével szervezzük a nagy napot, alapvető feltétele, hogy az esemény olyan legyen, amilyet megálmodtunk, hogy határozott elképzeléseink legyenek az egyes részletekkel kapcsolatban. A tökéletes esküvői dekoráció kiválasztása az egyik legmeghatározóbb része a készülődésnek, hiszen egy olyan kellemes, dekoratív és romantikus környezetet kell megteremtenünk, amely képviseli az egész esküvő és a pár stílusát, személyiségét. A mai széles piaci kínálatban szinte csak a képzeletünk szabhat határt a dekorációs elemeknek és a végső összképnek, azonban néhány alapvető szempontot mindig érdemes figyelembe venni.

Az esküvői dekoráció

Az esküvő dekoráció megtervezése és kivitelezése során érdemes néhány alapvető szempontot tisztázni, valamint esetlegesen szakértő tanácsait megfogadni és garantáltan tökéletes lesz a helyszín.

  • Helyszín: Kültéri vagy beltéri eseményhez szükséges a dekorációt kiválasztani?
  • Az esküvő stílusa számos tényezőt meghatározhat, például a dekorációs elemek színei, formái, a kiegészítők, stb. Az esküvő stílusától függően meghatározó lehet, hogy hagyományos, modern vagy egyéb konkrét irányzatok jegyében lezajló esküvői díszeket kell összeválogatni és harmonikusan elhelyezni.
  • A dekoráció típusok ízléses összekombinálása, például virágdíszek, léggömbök, textíliák, stb.
  • Kiegészítők kiválasztása: Asztaldíszek, a főasztal díszítése, székszoknyák, mennyezeti dekoráció, textíliák kiválasztása (terítők, futók, függönyök, szőnyegek, stb.)
  • Fénytechnikai elemek kiválasztása, például fő és hangulatvilágítás, fényeffektek, stb.
  • Különleges esküvők esetén a speciális díszek kiválasztása, például évszaknak megfelelő díszek, tematikus díszek, stb.
  • Egyéb személyes kreatív ötletek és igények

Érdemes kellő időt és figyelmet fordítani az igazán esztétikus és meghitt esküvői dekoráció megtervezésére és a nagy nap garantáltan minden képzeletünket felülmúlja majd!

Gyönyörű helyszín és profi szolgáltatások!

A Diófa Étterem és Rendezvényház lenyűgöző és gyönyörű budapesti helyszínnel várja a leendő házasokat, ahol komplex szolgáltatásaink keretén belül esküvői és lakodalmi dekorációk tervezésében és kivitelezésében is maximálisan állunk rendelkezésére, valamint szakértőink teljes körű segítséget nyújtanak minden területen! Bővebb tájékoztatásért az esküvői helyszínnel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban látogasson el a www.mifaker.hu weboldalunkra, valamint keressen minket bizalommal a 0620/ 437 9772-es telefonszámon, valamint az info@diofa-etterem.hu e-mail címen és foglaljon még ma!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
mifaker.hu
Gyönyörű esküvői helyszín Budapesten

Az esküvőszervezés hosszadalmas és gyakran igen stresszes folyamat, hiszen életünk egyik legfontosabb napját szeretnénk emlékezetessé tenni és olyan módon megünnepelni...

Close