Kövess minket!
  
     

Az esküvői torta és sütemények kiválasztása

Az esküvői torta és sütemények kiválasztása
2015, január 12.

Az esküvőszervezés bonyolult folyamata során számos fontos döntést kell meghozni minden párnak, amelyek során a mai modern szokások és a klasszikus hagyományok is döntően befolyásolhatják a végleges esküvői koncepciót. Az esküvői torta és sütemények gazdag felhozatala napjainkban minden igényt maximálisan kiszolgál, azonban a választás során érdemes néhány alapvető szempontot figyelembe venni, hogy elvárásainknak és ízlésünknek is a lehető legjobb megoldásokat válasszuk.

A tökéletes esküvői torta és sütemények

Az esküvői torta hagyománya sok éves múltra tekint vissza, hiszen az első édességet Nagy Sándor lakodalmán szolgálták fel, valamint az emeletes torta sok száz éven át a termékenységet, és gazdagságot szimbolizálta, így nem is csoda, hogy óriási hangsúly helyeződik a tökéletes választásra.

Az esküvői torta és sütemények kiválasztásának szempontjai:

  • A leendő házasok gyakran határozott elképzelésekkel rendelkeznek a tortát illetően, azonban érdemes tájékozódni a piaci kínálatban, és az aktuális divattrendekben, hiszen a szakértők újabb és újabb ötleteket adhatnak.
  • A torta ízesítésében választhatunk akár több íz kombinációból, így minden vendég igényét kielégíthetjük, melyhez a cukrászatok és tortakészítők gyakran kóstolási lehetőséget biztosítanak.
  • A torta és a sütemények stílusát igazítsuk az esküvő hangulatához: hagyományos emeletes torták, formatorták, egy nagyobb és számos kisebb torta, apró süteménykosarak és egyéb különlegességek, stb.
  • A torta díszítésének csupán a képzeletünk szabhat határt, például letisztult, minimális díszítések és színek, figurális díszek, élő virágdíszek, masnik, festett motívumok, extrém megoldások, stb.
  • Különleges szempontok: A mai modern cukrászipar lehetőségeinek köszönhetően minden egyedi kívánságot is megvalósítanak a szakértők, például diabetikus édességek, laktóz- és gluténérzékenyek számára is biztonságosan fogyasztható esküvői torta és sütemények, stb.

Az esküvőszervezés és a tortaválasztás során csupán a képzeletünk és pénztárcánk szabhat határt, azonban a praktikus és a bizalmi szempontok is meghatározóak lehetnek a párok számára.

A tökéletes segítség!

A Diófa Étterem és Rendezvényház lenyűgöző és gyönyörű budapesti helyszínnel várja a leendő házasokat, ahol komplex szolgáltatásaink keretén belül esküvői torták és sütemények tervezésében és kivitelezésében is maximálisan állunk rendelkezésére, valamint szakértőink teljes körű segítséget nyújtanak minden területen! Bővebb tájékoztatásért az esküvői helyszínnel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban látogasson el a www.mifaker.hu weboldalunkra, valamint keressen minket bizalommal a 0620/ 437 9772-es telefonszámon, valamint az info@diofa-etterem.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
mifaker.hu
A tökéletes esküvői dekoráció

Az esküvőszervezés során számos kisebb-nagyobb teendő akad és akár önerőből, akár szakember segítségével szervezzük a nagy napot, alapvető feltétele, hogy...

Close