Kövess minket!
  
     

Bizonyosodjon meg előre a végeredményről

Bizonyosodjon meg előre a végeredményről
2017, március 29.

Életünk egyik legszebb napja, ahogy szokták mondani életünk nagy napja! Mindenki szeretné, hogy ez a nap tökéletesen sikerüljön. Szeretnénk, ha később vissza emlékszünk rá, kellemes érzéssel töltsön el minket, valamint, hogy vendégeink úgy gondoljanak rá, mint az egyik legszebb esküvő, amin valaha voltak. Ehhez sok minden szükséges, kezdve a helyszín díszítésétől, egészen a később felszolgált ételig. Sok munkát vesz igénybe egy esküvő megszervezése, de, hogy minden tényleg olyan szépen sikerül e, mint ahogy elképzeltük, csak a végén derül ki. Például a díszítést csak a nagy napon fogjuk látni, így addig nem tudhatjuk, hogy tényleg olyan lesz e, mint amilyet szeretnénk!

Forduljanak hozzánk, ha biztosra szeretnének menni, hogy minden díszítés és étel megfelel majd az elvárásoknak! A nagy nap második legfontosabb része, a vendégek számára tartott vacsora. Ha éttermeinket választja, még a nagy nap előtt megkóstolhatja éttermeink ételeit, valamint megtekintheti a későbbi díszítést! Vegyen részt az általunk nyújtott esküvői nyíltnapon! Az esküvői nyíltnapon részese lehet egy esküvői menüsor végig kóstolásához, így megbizonyosodhat, hogy a felszolgált ételek minősége megfelel az esküvőn résztvevő vendégeknek! A menüsor felszolgálása tálszervízes megoldással történik, így az ételek kóstolása közben megtekintheti éttermünk további részeit, az udvart, valamint a jövőbeni dekorációt! Jöjjön el párjával és tekintse meg előre a későbbi végeredményt!

Ha szeretné esküvőjét mégszebbé tenni, válasszon minket az esküvői vacsora terén! Éttermeink nagytermei tökéletes helyszínek lehetnek a vendégeknek a vacsora melletti további programokra. Ünnepeljék meg együtt rokonaikkal, családtagjaikkal, barátaikkal élete nagy napját a legjobb körülmények között!

További információkért keresse fel honlapunk a www.mifaker.hu címen! Esetleges kérdésekkel kapcsolatban keressen minket a éttermeink telefonszámán! Válassza Erzsébetligeti Étterem és Rendezvényházunkat (+36 20 437 9772) vagy Diófa Étterem és Rendezvényházunkat (+36 20 437 9772)!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Tökéletes esküvői dekoráció
A tökéletes esküvői dekoráció titka az idei trendek alapján

Ki ne álmodozna a nagy napról, mikor minden tökéletesen összeáll, és végre úgy érezhetjük, révbe ért az életünk a nagy...

Close