Kövess minket!
  
     

Egy kis szelet boldogság a pálmafák árnyékában

Egy kis szelet boldogság a pálmafák árnyékában
2016, május 3.

A mediterrán égövben elhelyezkedő országoknak van egy sajátos, összehasonlíthatatlan hangulata. Az állandó meleg, a kellemesen párás levegő, és a csak a trópusokra jellemző növény és állatvilág az, amely a turisták látóterébe helyezi ezeket a területeket, évszázadok óta. Ezeknek az országoknak mind sajátos és sokszínű kultúrája van, melyeket a világ minden pontján felismernek az emberek. Például, ha meglátunk egy kézzel sodort szivart, egyből Kuba jut eszünkbe. Vagy egy jellegzetes, domború fedelű vályogház egyből a görög tengerpartokat juttatja eszünkbe.

A mediterrán országok közül, kultúráját és egyedi atmoszféráját tekintve is talán Kuba az, mely legjobban példázza, mennyire igazak is a fönt leírtak. A pálmafák és homokos tengerpartok, a kiváló minőségű rum és dohány, az egyedülálló zene, és a kubai éttermek, melyek meghódították a világot pörgős és temperamentumos hangulatukkal. Nem utolsó sorban az ételek, melyek európai ízlésnek elsőre szokatlanok lehetnek, de változatos és egyedi íz világuknak köszönhetően lett a kubai konyha világszinten elismert és közkedvelt. Ezekmind olyan dolgok, amikért megéri ide ellátogatni, bizonyosan mindenkinek van egy ismerőse, aki megjárta ezt az országot, vagy épp régi vágya ezt megtenni.Nem véletlenül. Amennyiben Ön is azon emberek közé tartozik, akiket magával ragadott Kuba egyedi és sokszínű kultúrája, és beleszeretett ennek a csodálatos országnak a légkörébe és hangulatába, valószínűleg soha nem fog felhagyni ezzel a vonzalmával. És ha belekóstolna a tapas bárok kínálatába, akkor sem kell messzire mennie!

Ahhoz, hogy a Kuba által nyújtott felejthetetlen élményt átéljük, nem feltétlenül szükséges repülőjegyet váltanunk. Van egy kubai étterem Budapesten, ami elhozza Önnek ezencsodálatos és sokszínű ország felejthetetlen hangulatának minden elemét. Ez a hely nem más, mint budapesti éttermünk, aL.A. BodegitaÉtterem& Pub!Különleges éttermünk célja, hogy Kuba nevezetes ételeit, megismételhetetlen hangulatát és kiváló italait elhozza azoknak, akik itthon is szeretnék átélni mindazt, amit csak egy kubai utazással tapasztalhatnának meg. Manapság egyre divatosabb az esküvőszervezést különböző tematikákra építeni, a L.A. Bodegita ehhez a legmegfelelőbb esküvői étterem a kubai hangulat szerelmeseinek, és bárkinek, aki szeretné megismerni ezt az életérzést. Kubai hangulatot idéző díszítések, pálmafák, mediterrán tengerparti bárokat megszégyenítő italpult, és a kiválóan elkészített,hamisítatlan kubai ételek azok, melyekért ide látogatnak az emberek. Élje át Ön is a kubai kultúra által nyújtott felejthetetlen élményeket. Tartsa esküvőjét a L.A. Bodegitában és egy megismételhetetlen,egyszerre elegáns és mediterrán élményben lesz része. Többéves tapasztalatunknak köszönhetően nem érhetik meglepetések, levesszük válláról a terhet és a stresszt, ami az esküvői helyszín keresésseljár. Forduljon hozzánk bizalommal, ha egy megismételhetetlen és felejthetetlen esküvőre vágyik. A www.labodegita.hu –n további információkat talál arról, hogyan tehetjük tökéletessé esküvőjét. Keressen minket az info@labodegita.hu –n, vagy telefonon a +36 1 789 4019 –es számon. Biztosan nem fog csalódni szolgáltatásainkban!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
mifaker.hu
2016 – Milyen az tökéletes esküvő?

Minden évnek megvannak a maga trendjei az esküvő szempontjából, és a házasodni készülő párok mindig maguk dönthetik el, hogy követni...

Close