Kövess minket!
  
     

Esküvő 2019-ben: Hogyan válassza ki az ideális rendezvényhelyszínt a nagy napra?

Esküvő 2019-ben: Hogyan válassza ki az ideális rendezvényhelyszínt a nagy napra?
2019, január 31.

Nagyon sok pár számára fordulópontot jelent az idei, 2019-es év, ugyanis ebben az évben kötik össze hivatalosan is életüket. A nagy napot hatalmas előkészület, szervezés előzi meg, nemcsak a házasulandó felek, hanem a család, távoli rokonok, barátok is esküvői lázban égnek. A legfontosabb kérdés az előkészület során mindig az, hogy hol legyen az esküvő. Ilyenkor a párok számtalan rendezvényhelyszínt megtekintenek. Természetes, hogy igazi kihívást jelent meghozni ezzel kapcsolatban a döntést, azonban, ha bizonyos szempontokat előtérbe helyeznek a házasulandók, biztosan rövid időn belül ki tudják választani a számukra ideális rendezvényhelyszínt.

Az első és legfontosabb teendő a rendezvényhelyszín kiválasztásakor, hogy a pár a szervezőkkel együtt mérje fel a vendégek összetételét és létszámát. A nagy napon egyetlen vendég sem unatkozhat, legyen szó gyerekről vagy felnőttről, ezért, ha például nagyon vegyes a násznép összetétele, mindenképp olyan esküvői helyszínt érdemes választani, ahol mindenki jól érezheti magát. A létszámnak megfelelő helyszín pedig értelemszerűen a kényelmi tényezők miatt fontos. Ha túl szűk a tér, a vendégek nem fogják tudni megfelelően élvezni az esemény minden egyes pillanatát, nem kényelmes táncolni, ráadásul a levegőtlenség rosszullétet is szülhet.

Azt is tisztázni kell a rendezvényhelyszínnel kapcsolatban, hogy a meghívottak között vannak-e olyan személyek, akik messziről, akár külföldről érkeznek az eseményre, hiszen nekik biztosan szükség lesz éjszakai szállásra az ünnepség után. A messziről érkező vendégek érthető okokból fáradtan, hajnalban nem szívesen indulnának útnak, ezért mindenképp figyelembe kell venni a rendezvényhelyszínnél, hogy van-e lehetőség, akár helyben szobát foglalni.

Ha olyan rendezvényhelyszínt keres a 2019-es esküvőhöz, ami tökéletesen megfelel az említett szempontoknak, válassza a Nairam Klubhotel és Szabadidőközpontot! Ha bennünket választ, garantáljuk, nemcsak Önöknek lesz emlékezetes a nagy nap, hanem minden résztvevő számára. Honlapunkon részletesen is tájékozódhat arról, mit tud kínálni Önöknek szabadidőközpontunk, látogasson el a www.nairam.hu webcímre! Ha időpontot foglalna vagy kérdései vannak, hívjon bennünket telefonon, a 06-20-548-8168-as számon vagy írjon e-mailt az info@nairam.hu címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
nairam.hu.17.12
Hol találhatjuk meg a legjobb esküvői helyszínt?

A legjobb esküvői helyszínt keresi élete egyik legszebb napjára? Segítséget igényel a szervezésben, ezért olyan rendezvényhelyszínre van szüksége, ahol mindenben...

Close