Kövess minket!
  
     

Esküvő kastélyban

Esküvő kastélyban
2014, március 4.

Úgy döntött, hogy festői környezetben, egy kastélyban szeretné kimondani a boldogító igent? Íme, egy csokor Pest megyében fellelhető kastély, melyek közül bármelyik remek választás.

Savoyai Kastélyszálló – Ráckeve:

A történelmi jelleg mellé vízparti hangulatot is kínál a Csepel sziget déli sarkán található Savoyai Kastélyszálló. A kerti szertartás után a lakodalomnak a kupolás díszterem vagy hangulatos pinceétterem adhat helyet. Fotózáshoz kiváló hátteret biztosít a szökőkutas park vagy a Duna part.

Fenyőharaszt Kastélyszálló:

A klasszicista stílus kedvelőinek kiváló választás a Podmaniczky-kastély. Akik ezt a helyszínt választják, biztosra vehetik a romantikus, elegáns szertartást akár a díszteremben, akár a kastély parkjában tartják a ceremóniát.

Forster Vadászkastély – Bugyi:

Különlegességet kínál a pároknak a Forster Vadászkastély: az újdonsült pár igénybe veheti a lovas fogat, télen a lovas szán szolgáltatást, ezáltal is emlékezetesebbé téve a nagy napot.

Malonyay Kastély – Halásztelek:

A Malonyai Kastély hatalmas ősparkja bővelkedik a szertartásra alkalmas helyszínekben, a márványpadlós, kristálycsilláros díszterem pedig királyi díszvacsorává varázsolja a lakodalmat.

Prónay-kastély – Alsópetény:

Igazán előkelő lehetőségeket kínál a Váctól északkeletre fekvő alsópetényi Prónay-kastély. Esküdhetünk a kastélyparkban lévő tó szigetén, vacsorázhatunk fedett sátorban, a hajnalig tartó mulatozás után pedig másnap wellness szolgáltatások sorával pihenhetjük ki a fáradalmakat.

Amennyiben megtetszett az ötlet, hogy esküvőjét kastélyban tartsa, azonban nem akar egyedül belevágni a szervezésbe, érdemes felkeresnie egy esküvőszervező céget, akik mindenben segítséget nyújtanak Önnek!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
esküvőihelyszín.com.helyszín.3
Különleges esküvői helyszínek

Amennyiben a hagyományostól eltérő helyen szeretné tartani esküvőjét, valamilyen különleges, vagy akár extravagáns helyszínen, érdemes utánajárni a lehetőségeknek. Íme néhány...

Close