Kövess minket!
  
     

Esküvői ruhák és trendek a 2020-as szezonra!

Esküvői ruhák és trendek a 2020-as szezonra!
2019, augusztus 23.

Ugyan még csak most közeledik a nyár vége, de a párok, akik még csak most jegyezték el egymást, már csak jövőre fognak összeházasodni, tehát mind a rendezvényt, mind az esküvői ruhát a jövő évi trendek alapján választják ki. Épp ezért nézzük meg, mik a 2020-as trendek az esküvők terén!

A szakértők szerint a 2020-as szezonban a csipke lesz a divat központjában, vagyis minél több csipke van az esküvői ruhán, annál divatosabb. Ez persze nem jelenti azt, hogy a klasszikus fazonok és anyagok ne lehetnének ugyanolyan sikeresek, ám az esküvői ruhákon mindig is hangsúlyos volt a díszítés, és ez csupán csak fokozódik jövőre. A menyasszonyi fátyol pedig akár a földig is érhet!

Ugyanez a trend viszont nem köszön vissza a csokroknál, ugyanis az esküvői ruha ellenpontjaként ez letisztult lesz jövőre. A növények zöldjét a virágok fehérsége egészíti ki, és tulajdonképpen ennyi is. Jellemző virágként a kála, a hortenzia és a gyöngyvirág lesz jellemző, ez utóbbi viszont csak tavasszal.

Ami még szinte bizonyos, az a sátrak használata; már most rengeteg a foglalás a szabadtéri esküvőkre, ahová bizony rendezvénysátor is dukál, vagyis a szokásos éttermi és különféle belső helyszíneken tartott esküvők jövőre a háttérbe szorulnak. Ennek kapcsán a különféle fényfüzérek is biztosan szerepet kapnak, hiszen nincs is annál hangulatosabb, mikor a násznép a szabad ég alatt, lampionok között ünnepli az ifjú párt.

Ezeken felül a dekorációban is várható frissítés: a ruha stílusához passzoló, vintage stílusú asztali dekorációk, székszoknyák és egyéb kiegészítők lesznek uralkodóak az esküvői trendben.

Amennyiben Önök is készülnek már a 2020-as esküvőjükre, és esküvői ruhát keresnek, tekintsék meg a Bakony Stúdió kollekcióját, amit a www.bakonystudio.hu címen érhetnek el! Esküvői ruhaszalonunkban mind a klasszikus stílus kedvelői, mind a trendek követői megtalálhatják a tökéletes esküvői ruhát. Ha kérdésük lenne, vegyék fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén: a +36-70/339-1642-es, vagy a +36-70/430-5326-os telefonszámon!

Címkék:

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
fb717b50-b0f3-4e9f-a49e-6142ec1b9adf
Esküvő 2019-ben: Hogyan válassza ki az ideális rendezvényhelyszínt a nagy napra?

Nagyon sok pár számára fordulópontot jelent az idei, 2019-es év, ugyanis ebben az évben kötik össze hivatalosan is életüket. A...

Close