Kövess minket!
  
     

Kiváló esküvőhelyszín a Budai hegyekben

Kiváló esküvőhelyszín a Budai hegyekben
2017, április 27.

A tavasz első heteivel együtt kezdetét veszi az év esküvői szezonja is. Minden pár esetében más és más szokások figyelhetőek meg. Vannak, akik már egy évvel vagy hónapokkal előre leszerveznek minden fontosabb részletet, míg mások szeretik kényelmesen intézni, éppen csak pár héttel előre szervezkedni, megint mások az utolsó pillanatra hagynak mindent, a sorsra bízva, hogy végül hol mondhatják ki a boldogító igent, és hol ünnepelhetik meg a nászt.

Bármelyik eshetőség is álljon fenn, az egyik legfontosabb pont a tennivalók listáján, hogy megtaláljuk a tökéletes esküvőhelyszínt! Vannak, akik képesek hosszú kiloméreteket utazni, csak azért, hogy az álom helyszínen esküdhessenek, míg másoknak csak a praktikai szempontok fontosak, azaz, hogy jól megközelíthető legyen, tágas, vagy éppen szűk körű, és természetesen ár-érték arányban ideális.

Egy esküvőhelyszín azonban ennél sokkal többet képes nyújtani! Ideális esetben ugyanis tökéletesen személyre szabható, ami az elrendezést és a dekorációt illeti. Mégis, ami a legfontosabb, hogy önmagában is olyan hangulatot áraszt, ami megfogja az esküvő előtt álló párt. Hogy ez az érzés barátságos, családias vagy más jellegű, az mindig az adott pártól függ, hiszen egy igazán jó esküvőhelyszín bármilyen hangulatban képes megjelenni.

A Budai hegyek sokak számára jól ismert területet jelentenek. Csodás környezet, elegáns, ódon épületek, titokzatos kis utcák, és mesés táj várja az oda látogatókat. Nem csoda, hogy sokak számára pontosan ez a környezet jelenti a tökéletes esküvőhelyszínt. Budai éttermünkben, a Bajai Halászcsárdában remek hangulattal, és még különlegesebb odaadással várjuk azokat a párokat, akik az esküvőjük napján egy felejthetetlen ünnepséggel szeretnének tisztelegni a közös jövőjük előtt. Ha Ön is szeretné a Budai hegyekben tartani esküvőjét, egy mesés helyszínen, látogasson el a www.bajaihalaszcsarda.com weboldalunkra, és tekintse meg ajánlatainkat!

Kérdés vagy érdeklődés esetén keressen minket bizalommal, telefonon, a 06-1-275-5245-ös számon, vagy e-mailben a bajaihalaszcsarda@gmail.com címen.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Bizonyosodjon meg előre a végeredményről
Bizonyosodjon meg előre a végeredményről

Életünk egyik legszebb napja, ahogy szokták mondani életünk nagy napja! Mindenki szeretné, hogy ez a nap tökéletesen sikerüljön. Szeretnénk, ha...

Close