Kövess minket!
  
     

Különleges csárdás esküvő egy csodálatos helyen

Különleges csárdás esküvő egy csodálatos helyen
2015, június 18.

Közeledik az életre szóló esemény időpontja, de a tökéletes helyszín választásával kapcsolatban még kérdései vannak? Nagyszerű ötlet a lakodalmat egy olyan színvonalas helyen tartani, hol a ceremóniát és az ezt követő mulatságot is lehetőség van lebonyolítani.

Bizonyára nagy izgalommal keresgél és érdeklődik a különböző szolgáltatók iránt, hogy a legalkalmasabb esküvői helyszín mellett sikerüljön döntenie. Széles kínálat áll rendelkezésre, viszont egyáltalán nem könnyű az elképzeléseknek leginkább megfelelő esküvői helyszínt kiválasztani. Ahhoz, hogy egy esküvőből álomesküvő legyen, nagyon sok munkára, döntésre, egyeztetésre, precíz szervezésre van szükség.

Ha kedveli a vidéki jellegű, hagyományos stílusú szórakozást, budai éttermünk ideális választás egy előkelő, páratlan környezetben tartott csárdás lakodalomhoz.

A Budapesten, hegyvidékes tájon, a Normafához közel található Bajai Halászcsárda célul tűzte ki, hogy tökéletes helyszínt és szervezést biztosít ennek a meghatározó pillanatnak az alkalmából. Csárdánkban az összes esküvőre különleges figyelmet fordítunk, hiszen a rutin nem minden, nem elegendő, mivel minden ceremónia egyedi, és sok szempontból különbözik egymástól.

A www.bajaihalaszcsarda.hu oldalon részletesen tájékozódhat az általunk nyújtott szolgáltatásokról. Kerthelyiséggel rendelkezünk, amely kiválóan alkalmas különféle céges és családi rendezvények lebonyolítására, így az esküvő helyszínéül is remek alternatívát kínál. Kitűnő körülményeket biztosítunk, valamint egyedi menüsort is ajánlunk, összeállítunk.

A Bajai Halászcsárda egyedülálló mert:

  • romantikus hangulat klasszikus csárdában
  • csodálatos környezet a budai helyvidék tetején
  • szabadtéri lehetőség a polgári szertartásra
  • finom fogások a halrajongók számára
  • igényre szabott, teljes körű szervezés

A jó hangulatú, sikeres rendezvény lebonyolításához válassza a Bajai Halászcsárdát, központi helyen, de így is a természet szívében!

Tiszteljen meg bennünket bizalmával, és biztosítjuk arról, hogy esküvője feledhetetlen lesz!

Kérje segítségünket telefonon a 06-1-275-5245–ös számon vagy az elektronikus úton küldött levelében a bajaihalaszcsarda@gmail.com címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
eskuvoi-zenekar-elozene.hu
Próbáljon ki valami újat!

Az esküvőn és az utána következő lagzin nagyon sok benyomás éri a vendégeket egyszerre. Egyrészt mindenki elsősorban a menyasszonyra figyel,...

Close