Kövess minket!
  
     

Különleges esküvői helyszínek

Különleges esküvői helyszínek
2014, március 4.

Amennyiben a hagyományostól eltérő helyen szeretné tartani esküvőjét, valamilyen különleges, vagy akár extravagáns helyszínen, érdemes utánajárni a lehetőségeknek. Íme néhány ötlet kiindulópontnak:

Remek választás a kápolna, ha kevés vendéget hívunk meg, és barátias, otthonos légkörben szeretnénk kimondani a boldogító igent. Választhatunk a szenvedélyünkhöz illő különleges esküvői helyszínt is, például állatbarátként állatkertet, vagy művészeti rajongóként egy galériát. Borkedvelőknek praktikus választás a pincészet, ahol ráadásul az itallap összeállítása is könnyebb feladat.

Különleges esküvői helyszín lehet egy vízparti étterem, lakóhajó, vagy bármilyen más víz közeli helyszín, szép, napos időben ugyanis a vízfelszín már önmagában dekorációvá válik. Klasszicista beállítottságúaknak jó választás lehet egy történelmi hátterű épület, ahol a helyszín különleges fotózási lehetőségeket is kínál.

Akinek pedig a fenti ötletek nem elég extrémek, azok esküdhetnek külföldön, egy lakatlan szigeten, búvárkodás közben a víz alatt, zuhanás közben a levegőben, vagy bármilyen más extrém helyzetben: a lehetőségek száma végtelen.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
esküvőihelyszín.com.helyszín.2
Esküvői helyszínek Budapesten

A különleges rendezvényekről, mint amilyen egy esküvő, mindenkinek egy meseszép helyszín jut eszébe, gyakran Budapest frekventált részén, ahol a pár...

Close