Kövess minket!
  
     

Milyen stílusú legyen az esküvő?

Milyen stílusú legyen az esküvő?
2014, március 4.

Néhány évvel ezelőtt még fel sem merült volna hasonló kérdés. Természetesen korábban is nagy hangsúlyt fektettek a helyszín hangulatára, illetve a dekoráció kiválasztására, azonban ma már az esküvő minden apró részletét meghatározó stílusokról beszélhetünk.

Ennek értelmében nem csupán a berendezés összképe hangsúlyos, hanem minden szervezési feladatot, minden döntést az egységes esküvői stílus határoz meg. A ruhák megjelenése, a dekoráció árnyalatai, az esküvői torta kinézete, a virágok színei, számos más részlettel együtt mind összhangban vannak egymással és egy bizonyos koncepció köré épülnek. Mindemellett nem csupán a látvány, hanem a hangzás is kulcsfontossággal bír a stílus tekintetében, ennek megfelelően a ceremónia ideje alatt szóló zenét, valamint a lakodalom zenei stílusát is az eseményhez igazíthatjuk. Továbbá az esküvői menü ízvilágát is alakíthatjuk a stílusnak megfelelően.

Jó tanács, hogy ha kiválasztunk egy esküvői stílust, akkor is törekedjünk saját ízlésünknek megfelelően variálni a benne rejlő különféle lehetőségeket!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
esküvőihelyszín.com.stílus.3
Öko esküvő

Az álom beteljesült: eljegyezték és menyasszony lett! Most már csak annyi dolga van, hogy megszervezze, természetesen a vőlegény közreműködésével, élete...

Close