Kövess minket!
  
     

Minden kislány álma: a tökéletes esküvő

Minden kislány álma: a tökéletes esküvő
2015, szeptember 30.

Kislánykorában minden lány álmodozik a szőke hercegről, a habos menyasszonyi ruháról, élete legszebb napjáról. Amikor elérkezik a pillanat, hogy megvalósulni látszik, számos kérdés vetül fel, amire gyermekként nem gondoltunk. Esküvői torta, helyszín, dekoráció, vacsora, szertartás, lakodalom. Talán az esküvői helyszín a legfontosabb ezek közül, hisz nagyban közrejátszik abban, mennyire valósíthatjuk meg elképzeléseinket, kreatív ötleteinket és gyermekkori vágyainkat.

A XVII.kerületi Diófa Étterem és Rendezvényház, Cukrászda, Kávézó lehetőséget nyújt a tökéletes nap megvalósítására. Éttermünk két teremmel is rendelkezik, így alkalmas kisebb vagy nagyobb szabású esküvő kivitelezésére is. A kisebb termünk 40 fő befogadására, míg a nagyobb 150 fő befogadására is képes. A kültéri esküvői helyszín lehetővé teszi, hogy az ifjú pár a természet lágy ölén mondja ki a boldogító igent, aminek kivitelezésében csak a fantázia szab határt. Legyen az egy kellemes tavaszi nap, vagy egy forró nyári, a romantika garantált.

Az ifjú pár feladatai ilyenkor számosak, az idő pedig vészesen fogy. Esküvőszervező biztosításában is rendelkezésükre állunk, aki rugalmasan az Önök igényeire szabva segít a legszebb nap koordinálásában. A meghívó választástól, egészen az utolsó díszletig. Biztos lehet abban, hogy kollégánk nagy szakértelemmel, és teljes odaadással végzi esküvőszervezői munkáját.

Az étterem adottságai lehetővé teszik változatos esküvői menüsor megtervezését. A dekoratív és ízletes hidegtálaktól egészen a hagyományos lakodalmas menüig.

A Diófa Étterem és Rendezvényház, tökéletes választás Önnek, ha rugalmas, meghitt, romantikus, és kreatív esküvőre és lakodalomra vágyik. Nálunk minden feltétel adott ahhoz, hogy életük nagy napját megvalósítsuk. Közös a cél, a felejthetetlen, egy életre emlékezetes napot létrehozni Önnek és kedves párjának, illetve az egész násznépnek.

Keressen minket bizalommal! Fotókat , referenciákat és további információkat a www.mifaker.hu-n találhat, illetve emailben az info@diofa-etterem.hu –n érdeklődhet!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
eskuvoi-zenekar-elozene.hu
Hangulatba hozzuk élete legszebb napján!

A lakodalom megszervezésének egyik legnehezebb, de ugyanakkor legfontosabb eleme az igényeknek megfelelő zenét játszó esküvői zenekar kiválasztása. Igaz, hogy a...

Close