Kövess minket!
  
     

Öko esküvő

Öko esküvő
2014, március 4.

Az álom beteljesült: eljegyezték és menyasszony lett! Most már csak annyi dolga van, hogy megszervezze, természetesen a vőlegény közreműködésével, élete legszebb napját!

A ruha hófehér lesz, de az esküvője zöld. Hiszen Ön már a XXI. század lánya, aki szelektíven gyűjti a szemetet, figyel az ökolábnyomára és nem ismeretlenek számára az olyan fogalmak, mint a komposztálás, az alternatív energia vagy az öko esküvő!

  • A környezetbarát esküvő számtalan kreatív ötlet segítségével valósulhat meg:
  • Az ételekhez felhasznált alapanyag érkezhet biogazdálkodásból, termelői piacról, így nemcsak a kistermelőket támogatjuk vele, de a násznép is minőségi és ízletes menüből falatozhat.
  • Az elektromos áramot is ki lehet iktatni és helyette beszerezhetünk gyertyákat, lampionokat, lámpafüzéreket. Így igazán romantikus hangulatot varázsolhatunk az ünneplők köré.
  • Ha van rá módunk kis távolságokra lévő helyszínt válasszunk, így nem kell a gépkocsik kipufogógázával szennyeznünk a levegőt, hanem egy kellemes séta és kedélyes beszélgetés során érkezhetünk meg a helyszínekre.
  • Ragaszkodjunk az újrahasznosított papírhoz a meghívók, ültetőkártyák vagy akár még a dekoráció megtervezésénél is. Az igazán elhivatottak szorítkozhatnak elektronikus esküvői meghívóra.

A felsoroltakon kívül még számtalan okos és zöld ötlettel lebonyolítható egy környezetbarát esküvő. A zöld lakodalom lehetőségei adottak, Önnek már csak a fantáziájára és a kell hagyatkoznia!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
esküvőihelyszín.com.stílus.2
Vintage esküvő

A vintage szó eredeti jelentése a szüretelés időszakához kapcsolódik, de a XIX. század óta a vintage egyet jelent valami olyasmivel,...

Close