Kövess minket!
  
     

Próbáljon ki valami újat!

Próbáljon ki valami újat!
2015, május 4.

Az esküvőn és az utána következő lagzin nagyon sok benyomás éri a vendégeket egyszerre. Egyrészt mindenki elsősorban a menyasszonyra figyel, hogy milyen ruhát visel, milyen a frizurája és a csokra. A szertartást és a házasságkötést követően aztán az esküvői dekoráció, a helyszín és nem utolsó sorban a finom ételek és italok kötik le az összesereglett rokonok, barátok, ismerősök figyelmét és érzékeit. Amikor már mindenki alaposan eltelt minden földi jóval, az esküvői tortát is felvágta az ifjú pár, már csak egyetlen “kötelessége” marad a násznépnek, mégpedig az, hogy minél emlékezetesebben megünnepeljék és éltessék az ifjú párt.

Az ünnepléshez pedig nem kell más, csak egy tehetséges esküvői zenekar és egy kis hely a hajnalig tartó táncoláshoz. Ahány esküvő, annyi szokás. de a lakodalmak zenéje tekintetében többnyire egybehangzóan a lakodalmas, mulatós nóták mellett voksolnak a legtöbben. Ez azért jó választás, mert minden korosztály megtalálja benne, amit keres: tüzes ritmusokat, dallamos éneket és szerethető dalszövegeket.

Azonban vannak, akik másképp gondolják és szeretnék kicsit egyedibbé tenni a lagzijukat. Egy modernebb zenét játszó esküvői zenekar is megtalálja  a közönségét, például egy olyan rendezvényen, ahol a fiatalabb korosztály képviselteti magát. Egy esküvőn ugyanúgy megállja a helyét a klasszikus zene, jazz vagy ismert slágerek feldolgozásai, mint a magyaros dallamok. Az esküvő stílusához, témájához vagy a kibérelt helyszínhez igazodva sokan egy meghatározott stílust játszó zenekar megbízása mellett döntenek, vagy csak egész este a saját, kedvenc számaikat szeretnék hallani és azokra táncolni.

A www.eskuvoi-zenekar-elozene.hu weboldalunkon mindkét alternatíva megvalósításához talál ötleteket. Forduljon hozzánk bizalommal, ha közeleg a nagy nap, de még nem találta meg a megfelelő esküvői zenekart! Tapasztalt és profi zenészek segítségével az Ön esküvőjén is fergeteges hangulatot teremtünk, mindezt kedvező árakon. Rendeljen tőlünk élő zenét a lakodalomba, és mi teszünk róla, hogy az Öné legyen az év legemlékezetesebb lagzija! A 0620-824-6766-os telefonszámon, vagy az info@colorband.hu e-mail címen örömmel válaszolunk minden kérdésére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
mifaker.hu
Az esküvői torta és sütemények kiválasztása

Az esküvőszervezés bonyolult folyamata során számos fontos döntést kell meghozni minden párnak, amelyek során a mai modern szokások és a...

Close