Kövess minket!
  
     

Tökéletes helyszín a nagy napra – Válasszunk tudatosan!

Tökéletes helyszín a nagy napra – Válasszunk tudatosan!
2017, május 2.

Életünkben az egyik legfontosabb esemény az esküvőnk. A szervezés sok időt vesz el, mert a tökéletesség a fő szempont, hogy az utolsó napokban minden a helyére kerüljön, és ne kelljen kapkodni, aggódni. Ilyenkor az ünnepségre készülő család rengeteg szolgáltatást igénybe szokott venni, a pénztárcát nem kímélve.

Az egyik legfontosabb, amiben már a szervezés elején döntenünk kell, az az esküvői helyszín kiválasztása. Soha ne egyszerűsítsük le, mert a ceremónia nagy része ott zajlik, és nem csak a házasulandó párnak kell jól éreznie magát, hanem a rokonoknak, barátoknak is! Népszerűek a kültéri rendezvényhelyszínek, hiszen a többség nyáron szeretné megtartani esküvőjét. Mire figyeljünk oda, ha már kitűztük az időpontot, de a „Hol?” kérdésre még nem kaptunk választ?

Először is érdemes interneten böngészni, nagy a választék, és ha fővárosiak vagyunk, akkor vidékre is mehetünk. Értelemszerűen ekkor a költségek is nőnek, illik szállást biztosítani a vendégeknek.  Már előre tudnunk kell azt is, hány főre számíthatunk az ünnepségen, praktikusság szempontjából pedig érdemes az eseményt arra a helyre szervezni, ahol a vacsorára is sor kerül.  Az utóbbi években kedvelt lett a házasságkötés e formája, mert nem kell sehova elmenni és sok embert egyszerre megmozdítani.

Mindezekben segítségére sietünk! Rendezvényszervező Irodánk gondoskodik minden apró részletről, hogy emlékezetessé tegyük a nagy napot. Figyelembe vesszük az egyedi igényeket és azoknak megfelelve segítjük a kreatív tervezést. Tevékenységeink körében minden olyan mozzanat megtalálható, amire szüksége lesz az elkövetkezendő tervezési időszakban.  Nem csak esküvői helyszínek kiválasztásában segítünk, hiszen rendezvényszervezéssel foglalkozunk és kidolgozzuk az eseményt az elsőtől az utolsó pillanatig.  Mivel beköszöntött a tavasz, itt az ideje, hogy segítségünkkel szervezzen emlékezetes programokat!

Látogasson el weboldalunkra, a www.conn2000.hu webcímre, és fedezze fel szolgáltatásaink széles skáláját! Ha sikerült döntenie, vagy kérdése van, bátran keressen minket e-mailben, az office@conn2000.hu címen, vagy telefonon, a 06-1-209-0380-as számon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Kiváló esküvőhelyszín a Budai hegyekben
Kiváló esküvőhelyszín a Budai hegyekben

A tavasz első heteivel együtt kezdetét veszi az év esküvői szezonja is. Minden pár esetében más és más szokások figyelhetőek...

Close