Kövess minket!
  
     

Vidéki stílus + Fővárosi hangulat = Tökéletes esküvő

Vidéki stílus + Fővárosi hangulat = Tökéletes esküvő
2015, október 28.

Előnyben részesíti a vidéki lakodalom stílusát, de a fővároshoz közel szeretné megtartani esküvőjét? Olyan helyszínt keres, ami mindkét célnak eleget tesz, tökéletesen vegyíti a vidéki és a nagyvárosi lét elemeit, és mindezt stílusosan teszi? Jó hír: nekünk van egy remek ötletünk!

Az esküvő mindenki számára egy életre szóló élmény, és nagyon fontos, hogy minden mozzanata ezt tükrözze. A tökéletes esküvői helyszín kiválasztásához, az esküvő különböző feladatainak páratlan megoldásához precíz munka szükséges.
Megfelelően alapos átgondolást igényel, hogy pontosan hol legyen megtartva a ceremónia és az utána következő mulatság, és persze nélkülözhetetlen a kiváló minőségű, kívánságokat teljesítő konyhai tevékenység is, ahonnan kifogástalan ételek kerülnek majd a vendégek asztalaira.
Tökéletes választás lehet egy olyan esküvői helyszín, ahol az ifjú pár javaslatait megtartják, ám ötletekkel gazdagítva formálják az esküvőt még csodálatosabbá, és ahol a szabadban, és zárt térben is meg lehet tartani a nagy napot, sőt az a legjobb, ha a helyszínen komplett szolgáltatást tudnak biztosítani, mindent feladatot – így a szervezést és a vacsoramenüt is – vállalva.

A csodálatos környezetben található Bajai Halászcsárda különleges lehetőséget ad a szabadtéren és a fedett helyszínen tartandó rendezvények, így az esküvők számára is. Budapest hegyvidékes táján, romantikus hangulattal, finomabbnál finomabb ételekkel és lenyűgöző halászlé kínálattal várjuk a hozzánk látogatókat.
Az általunk garantáltan kifogástalanul biztosított körülményekről, helyiségekről, a kérhető italokról és ételekről részletes képet kaphat, ha ellátogat a www.bajaihalaszcsarda.com honlapra.

Amiért érdemes a Bajai Halászcsárdát választani:

  • Kellemes hangulat.
  • Szabadtéri és zárt helyiség.
  • Szabad kéz a tervezésben, dekorációban.
  • Különleges, hagyományos ételek.
  • Teljes körű szervezés.
  • Vidéki stílus.

Vegye fel velünk a kapcsolatot a bajaihalaszcsarda@gmail.com e-mail címen, vagy a 06-1/275-5245-ös telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
mifaker.hu
Minden kislány álma: a tökéletes esküvő

Kislánykorában minden lány álmodozik a szőke hercegről, a habos menyasszonyi ruháról, élete legszebb napjáról. Amikor elérkezik a pillanat, hogy megvalósulni...

Close