Kövess minket!
  
     

Vintage esküvő

Vintage esküvő
2014, március 4.

A vintage szó eredeti jelentése a szüretelés időszakához kapcsolódik, de a XIX. század óta a vintage egyet jelent valami olyasmivel, ami a régi korokhoz köthető. Valami olyasmi, ami régi, de nem divatjamúlt, hanem egyfajta nosztalgiába burkolt romantika.

Amennyiben vintage stílusú esküvőre vágyik, mindenképpen be kell szereznie néhány régi dolgot, a babona is úgy tartja, hogy szerencsét hoz, ha a menyasszony visel valami régit. Ez nem összetévesztendő a retroval! Lehet szó a nagymama régi csipkeruhájáról, csipketerítőről is. Egy- egy szép antik ékszer igazán romantikussá tudja tenni a menyasszony megjelenését.

Az esküvői dekorációban gyakran feltűnik az ilyen tematikák alkalmazásakor a levendula, a rózsa, de néhány antik bútordarab is helyet kaphat, ha szabad térre, például egy régi kertbe helyezik a lagzi helyszínét. Bártan aggathatunk lampionokat is a fákra, a gyertyagyújtás pedig egyenesen kötelező! Zene választás terén is kutakodhatunk néhány évszázaddal korábban!

A színek tekintetében a fehér és a pasztell árnyalatok varázsolják igazán romantikussá a nagy eseményt.

Hölgyeim, repítsék vissza magukat és a násznépet a múlt századba, a jelszó: vintage!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
esküvőihelyszín.com.stílus.1
A 8 legmegfelelőbb virág esküvőkre

Sok menyasszony gondban van a virágok kiválasztását illetően. Lássunk néhány lehetőséget! Liliom: A liliomot kellemes illata és csodálatos látványa miatt...

Close